Hihetetlen és verhetetlen árak! Négy nap már 39 990 Ft-tól!
Akciós szakköreinket keresse a különböző települések menüpontjai alatt a baloldalon.

Kétnapos jobb féltekés rajz szuperintenzív kurzusok

November 7-8 KÉT NAPOS SZUPER INTENZÍV JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZOLÁS ALAP KURZUS.

 

Hosszas tervezgetés, alakítgatás, és tesztüzem után, végre ki merem jelenteni, sikerrel kivitelezhető a két napos "szuper intenzív" kurzus. Ajándék öt nap emlékeztető rajzolással, amiket időkorlát nélkül vehet igénybe.

Lényeg, hogy ugyan azt kapja amit a három és négy naposon, csak más összetételben.

Hol voltak a buktatók?

Először is, mint sokan már tudják, tapasztalták, a jobb agyféltekés Imre Dezső módszer, nem rajz tanítás. Ehhez nem ért egy rajztanár, képzőművész, festőművész,művészettöri tanár, stb,akikből szép számmal lettek már "koca" oktatók. Átverések hada jelent meg a neten, mert látják hogy mivel foglalkozunk, és egyből azt gondolják, ha valaki tud festeni, rajzolni, vagy tudja hogy csinálta egy régi nagy alkotó, akkor ő is tud ilyet tartani. nem kélem, biztosan fantasztikus oktatók, de figyelem!! Az nem jobb agyféltekés oktatás!!!! A buktató az én módszerem esetében ott volt, hogy nem technikákat tanítok, hanem folyamatokat indítok el az agyban, és ezeknek a folyamatoknak végig kell menniük, hogy az eredmény ne egy jó rajz, hanem egy végleges állapot legyen. Nem azért jönnek ela legtöbben, mert szeretnének egy szép portrét hazavinni, és könnyen megtanulható technikákkal gazdagodni, hanem mert önmagukat keresik, a bennük rejlő ősi tehetséget, a kreativitásukat, a művészi szemüket, és eszüket, a látásmódjukat.

A változás abban van, hogy a két nap hosszú lesz, konkrétan reggel kilenctől, délután 19-ig, és ajándékba adunk a két naphoz, további öt emlékeztető napot, amiket akár hétköznapokon, vagy hétvégeken, időkorlát nélkül lehet igénybe venni.

A két napos alapkurzusok menetéből, ki van véve minden hosszabb gyakorlat, és sok munkával, kifejlesztettem olyanokat helyettük, amik univerzálisabbak, és rövidebbek, így ugyan az a fejlődés érhető el velük. Egy gyakorlattal, két három, akár öt készség és érzék fejlődik egyszerre. Kicsit fárasztóbb, de megéri. A kurzus végén kevesebb időt töltünk az arc lerajzolásával, viszont úgy engedjük el a résztvevőket, hogy kapnak két arcot, amit otthon le kell rajzolniuk, amikor idejük engedi, és ez zárja le a fejlődést. Ezeket az arcokat, természetesen az oktató választja ki, a személyes fejlődést figyelemmel kísérve, és annak folytatósását szem előtt tartva. Az lesz a kérésünk, hogy a két rajzot, lehetőleg mielőbb rajzolja le!

A két napos kurzus, elvihető eszközökkel együtt, valamint öt ráadás nappal, 25 000 Ft.

Jelentkezzen most!!!! A jelentkezési űrlap a menüben található, oldalt.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates