Jobb agyféltekés rajzolás Budapest

Budapesten, a 23. kerületben tartjuk kurzusokat. Friss levegő, a Dunaparttól 50 méterre lévő iskolánkban, ingyenes parkolás a környéken, nyugalom és béke. Pontos címet, jelentkezés esetén küldünk. A képzések nagyobb részt hétvégén vannak, néha Péntek délután négytől, és Szombat-Vasárnap nappal, máskor mindhárom napon reggel fél kilenctől, délután négyig vagyunk.

A két napos, ID rajz kurzusok, minden esetben reggeltől, késő délutánig tartanak.

Néhány három napos jobb agyféltekés rajz időpont, külön kiemelt akcióban 12 000, ezeket a kurzusokat is a helyszínek és időpontok fülecskén keresse.

Gyermek kurzusainkat a nyári szünetben is indítjuk, Egyenlőre Péntek-Szombat-Vasárnapi dátumokkal, de tervezünk a XXIII. kerületben hétköznapi, tábor jellegű kurzusokat is indítani.

Minden a kurzust elvégző, tanúsítványt kap, ami természetesen nem iskolai végzettséget tanúsít, és munkavállalásra nem alkalmas! Nyáron megkezdjük Budapesten, a pedagógus továbbképzéseket is, melyekre a PEDAKRED krediteket is meg lehet kapni! A hét éves kredit pont gyűjtés részét képezik, az oktatási hivatal által akkreditálva. Ennek szervezése Nyár elejéig folyamatban van!

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates