Hihetetlen és verhetetlen árak! Négy nap már 39 990 Ft-tól!
Akciós szakköreinket keresse a különböző települések menüpontjai alatt a baloldalon.

Kuponvilág kuponok

FIGYELEM!!!! KÜLDJE EL A KUPON KÓDJÁT MOST!!!
A kód elküldése után mi visszaigazoljuk hogy fizetett, és időkorlát nélkül bármely kurzusunkon részt vehet.
 
Az eszközök ára a kupon árában nincs benne!!! Ez összesen 1500 Ft, melyet kezdéskor kell befizetni.
 
A kupon érvényes a színes kurzusokra is, 10 000 Ft ráfizetéssel.
Az alap, rajz szakkör négy napos. Vannak három napos intenzív kurzusok, ezek rövidebb szünetekkel, tömörebb programmal, hosszabb napokkal, ugyanazt nyújtják.
A kuponnok ezekre is felhasználhatóak!!!
 

 jelentkezzen a jelentkezési űrlap segítségével, a következő adatok megadásával. Név, e-mail cím, telefonszám, kuponkód, helyszín, időpont.

 
Időpontokat, a megfelelő menüpontban, a baloldalon talál.


A kuponokhoz járó ötórás ajándék fotós kurzus időpontját, a rajzon egyeztetjük!
 
 
Kérem, csak akkor jelentkezzen mint kupon tulajdonos, ha a kupon árát már befizette!
A kupon kódját a jelentkezési lapon kérem szíveskedjen feltüntetni!
 
Jelentkezni a jelentkezési űrlap segítségével tud, a kupon adatainak és saját nevének a megadásával.
 
A kuponon szereplő pontos adatok. Név, kuponkód.

A résztvevő neve, függetlenül attól hogy kinek adja a kupont ajándékba, minden esetben a kuponon szereplő név legyen. A  tanfolyamon ráér bemutatkozni a résztvevő, ne bonyolítsuk azzal a dolgot, hogy két névvel kell dolgoznunk. Tehát, ha Kiss Pista nevére szól a kupon, de Kovács Mariska fog részt venni, a jelentkező neve a kuponon szereplő Kiss Pista legyen.

 
Amennyiben ön olyan településről jelentkezik, ahol nincs még meghirdetett időpont, a következőkre kell számítania!
 
Minden nagyobb városban rendezünk kurzusokat, és minden olyan akár kisebb településen is, ahol legalább tíz jelentkező összejön. Az ön által befizetett összeg soha nem fog elveszni, hiszen ha egy valaki kupont vásárol, 50 kilométeren belül mi azonnal meghirdetjük a kurzust, és összeszedjük a tíz főt. Amennyiben környékéről ön ez első jelentkező, alapesetben az ön településén lesz meghirdetve a program. Amennyiben az ön körzetében már van meghirdetett kurzusunk, önt az önhöz legközelebb eső, de maximum 50 km körzeten belüli településen tudjuk fogadni. Amennyiben az ön körzetében nem jön össze a megfelelő létszám, vagy nem jó önnek az időpont amit meghirdettünk, a következő legközelebb eső helyszínre át tud igazolni, vagy a következő időpontban szívesen látjuk.

Egy példa:

Ön a a "Székesfehérváron" megrendezendő kurzusra nem tud eljönni, de egyébként a kurzust megtartjuk, mert a létszám összejött. Ebben az esetben, ön vagy a következő kurzusra tud eljönni, vagy saját költségén odautazik az önhöz legközelebb eső, időpontban megfelelő kurzus helyszínére.
 
 
A kurzusok folyamatosan kerülnek meghirdetésre, a jelentkezők számának függvényében, de minden esetben két-három héttel előre megjelenik a honlapon minden időpont, hogy önnek legyen ideje szabadságot kivenni, vagy egyéb körülményeit rendezni.

Kérem, amennyiben bármi kérdése felmerül, azt a jelentkezési űrlap beküldésével tegye fel.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates