Hihetetlen és verhetetlen árak! Négy nap már 39 990 Ft-tól!
Akciós szakköreinket keresse a különböző települések menüpontjai alatt a baloldalon.

Ötórás, amatör fotós látásmód kurzus

 

Ötórás, amatör fotós látásmód kurzus

A kurzusok Szerdai, Csütörtöki, vagy Vasárnapi napokon vannak! A vasárnapi kurzusokon 3000 Ft felárat kell fizetni! Következő időpontok:

 
Június 15 10 órától. 5x45 perc.
 
Július 13 10 órától. 5x45 perc.
 
Augusztus 7 Vasárnap 10. 5x45 perc.
 
További időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre!

Az időtartam ötször 45 perc, /tanítási óra/ szünetekkel. A szüneteket megbeszélés szerint tartjuk.

Fotós kurzus, ahol a beállítást, a látásmódot, az érzékelést, az észlelés művészetét, esztétikát, a terek és szereplők elrendezését tanulhatja meg, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokon.
Szeretne ön is olyan fotókat készíteni, mint amilyen egy-egy szaklapban, újságban jelenik meg? Egy-egy képeslap vagy prospektus fotói gyakran ejtik ámulatba?

 Egy fotó, mindig a készítőjét is tükrözi, legalább úgy, mint azt ami, vagy aki rajta van.

Bármennyire vágynánk arra, hogy saját kis családunkról, egy nyaralásról, születésnapról mi is különleges és minőségi fényképeket tudjunk készíteni 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy a mi, pár ezer forintos gépünkkel erre soha nem leszünk képesek! Ezt a gondolatot elfelejtheti, ha eljön alap kurzusunkra!


Az ötórás amatőr fotós képzésen nem a fényképezőgép kezelését, nem annak beállításait tanulhatja meg. Arra ott van a használati utasítás. Oktatóink nem ismernek minden fényképezőgépet, és a kurzus többi résztvevője pedig nem biztos hogy az ön gépének a működését szeretnék megtanulni.

Nálunk azt a látásmódot tanulhatja meg, ami a művészi fotók készítéséhez elengedhetetlen. Fényképezőgépet nem feltétlenül kell hoznia, a fényekkel játszunk egy keveset, de nem lesz kimondottan fotózás. Kérem hozzon pár ön általkészített fotót, amiket kielemezhetünk az utolsó órákban, hogy lássuk, mennyiben változott a látásmódja, mit csinálna másképp!

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates